flag Судова влада України

Нарада з приводу святкування Дня працівників суду

25 листопада 2013, 15:02

 

В приміщення територіального управління Державної судової адміністрації України в місті Севастополі 19 листопада 2013 року відбулася нарада з головами апеляційних та місцевих судів під керівництвом начальника управління Запорожця Сергія Андрійовича з приводу святкування Дня працівників суду.

Обговорювались питання щодо заохочення працівників судів міста Севастополя відзнаками Державної судової адміністрації України, територіальним управлінням Державної судової адміністрації України в місті Севастополі, Севастопольської міської державної адміністрації, Севастопольської міської Ради, а також проведення урочистих зборів з приводу святкування Дня працівників суду.

Також начальник управління Запорожець С.А. звернув увагу на проблемні питання щодо фінансування судової гілки влади міста Севастополя та не проведення платіжних доручень ГУ ДКУ у місті Севастополі (за комунальні послуги, папір, поштові марки, комп’ютерну техніку та інше). З урахуванням ситуації, що склалася недостатня увага до цього питання може негативно позначитися на діяльності судів у цілому.